torsdag 14 april 2011

Slängt sopor och bråkat med en dum kille

Idag har det varit städdag i förrådet. Min tanke var att jag skulle packa om allt jag har där... Jag ville packa upp alla lådor och se vad som fanns i och packa om. Slänga allt skit och bara spara sånt som är nåt att ha. Jag började tappert... Men insåg att det kommer ta SKIT-lång tid för det första och sen finns det inte riktigt plats för en sån manöver där i förrådet.

Det fick bli en snabbrensning för att slänga det uppenbara skräpet som jag sorterat fram sist jag var där nere. Nu är det plats att eventuellt göra en insats med det andra... Men fortfarande är det ett helvetesjobb. Ca 30 lådor med grejer som varit nerpackade länge och jag har inte saknat dem. Sååå... det är ju ett stort jobb att öppna allt igen och rensa. Funderar fortfarande på om det är värt arbetsinsatsen eller om jag ska skita i det. Ska sova på den saken.

Sen var det ju den här idioten jag träffade idag. Efter att jag kastat en massa skräp på återvinningen så åkte vi till en stor rastgård som finns i Märsta. Vi hade varit där i typ 3 minuter, sen kom en kille med en stor hund. Han tog bara tag i grinden och tänkte kliva in. Jag viftade och hojtade att han inte bara kunde gå in, jag vill inte släppa ihop Zingo och Blessin med okända hundar bara så där. Oftast går det hur bra som helst. Men ibland är inte Z på humör och då kan hon vakta Blessin lite. Och andra tikar går inte alltid klockrent.

Han slog ut med armarna och skrek: Men dom vill bara leka!
Jag svarade: Men jag vill inte att dom ska leka.
Han: Tror du att du äger den här hundgården eller??
Jag: Nej, men vi kom precis och jag vill att hundarna ska få springa av sig lite. Du kan väl gå nån annanstans?
Han: Nej, jag ska in här.
Jag: Men då går jag, vänta så jag kan koppla upp mina bara.
Han: Men dom vill bara leka.
Jag: Dra du åt helvete...
Han: Vad blir du så sur på!!??
Jag: Flytta dig så vi kommer ut.
Han: Men han är snäll!
Jag: Ja, men det är inte mina!!!

Att det ska vara såt tjat kring att inte vilja att hundarna ska hälsa... STÄNDIGT! Jag kan inte fatta att det är så svårt att förstå att alla hundar inte behöver hälsa VARJE gång. Jag blir inte klok på folk!

Jag tog hundarna och stoppade in dem i bilen och drog till en annan hundrastgård och så fick dom springa där istället. Men att det ska vara så svårt? Han kunde väl ha tagit en promenad på 5 minuter så hade vi varit klara sen. Blir sååå trött på hundfolk!

1 kommentar: