tisdag 8 juni 2010

Zingo på kollo

Jag har Zingo här i veckan... mycket intressant!

Hon är ju stor.. och bufflig... och väldigt rar! Hon vet vad hon vill här i livet och just nu löper hon och den viljan är väldigt stark stundoms. I eftermiddags så PMS:ade hon lite och höll på att störa sig med Blessin. Hon låg och sov och så slog hon upp ögonen och reste sig... Gick på stela ben fram till Blessin där hon låg och sov och ställde sig över henne... raggen reste sig och hon tänkte nog trycka till Blessin! Det räckt med en harkling så började hon vifta på den långa piskan och kom och skämdes... PMS-hund!

Sen på promenaden idag gjorde hon nåt kul! Vi gick på trottoaren och en bit bort var det en busshållsplats där det stod en massa ungdomar och hängde. När vi närmade oss trodde jag dom skulle flytta sig... ICKE!

Dom stod där och muppad... flyttade inte på sig... så jag och Blessin fick gå ut i gatan för att passera. En kille stod lite på snedden med ryggen till och hade ena foten nära trottoarkanten... Zingo gick rakt på honom och körde upp nosen i rumpan på honom!!!! Hahahahahaha! Han vart VÄLDIGT överaskad! "Oj ursäkta!!" fick han ur sig... Hahahaha! Det var kul! 36 kg Ridgeback som bara möljar rakt in i rumpan är nog inget vidare skoj... jag hade svårt får att låta bli att säga: Rätt åt dig!!!

Vi hade mamma på besök en sväng idag och jag gick ut och mötte henne för att slippa allt ståhej i hallen... hon skrattade åt Zingos svans... hon har slagit i den och har den lindad längst ut på toppen. För dagen är det ett rött förband.

"Hihi, hon ser ut som en varningsflagga! Varning för svansen!" sa mamma... Och visst är det så! VARNING för svansen... Hon har en galet stark svans!

I helgen är det Avesta Svensk Vinnarutställning, det ska bli skoj! Då kommer nog Zingo med med sin varningsflagga. Ser fram emot det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar