lördag 26 juni 2010

Midsommardagen

Dagen efter... hur många av er mår pyton idag?

Inte jag :D

Jag var hemma hela dagen (självvalt) och bara grejade och donade. En sak jag fick klar var ett visitkort till mig och Cathrine. Jag blev nöjd... och Cathrine med. Nu vill hon göra om hemsidan så det passar ihop med visitkortet... hihi! Känns som om hon faktiskt gillade det...

Iallafall, så gick jag morgonprommis med B och sen satt jag vid datorn mest hela dagen, Blessin vältrade sig i sängen och sen gick vi prommis igen. Det var lite för varmt för henne så det blev inte så långa turer tyvärr. Men hon är lika glad för det. På kvällen pratade jag med Jenny och av nån anledning så var klockan typ halv tre på natten när vi tyckte att det var dags att sova... Trevligt att prata Jenny!!

Idag är det skolarbete som väntar. Det är inte så mycket jag måste göra, men det lär ta lite tid ändå, det är lite som ska skrivas och formuleras rätt. Det passar bra när vädret är så där lagom kul... Regnade massor för ett tag sen... nu moln och lite sol. Vi ska få till en längre prommis idag oxå.

Det är faktiskt väldigt skönt att inte ha nåt alls planerat mer än skolans arbete. Det har ju varit full gas sen jag kom hem från Gotland. Så en helg på hemmaplan är rätt skönt. Nästa helg är det en lång resa planerad och det kommer bli både roligt och jobbigt. Vi ska till Trondheim på hundutställning och det blir en tuff resa. Men framför allt kul!!!

Jag tror att Blessin känner sig lite ensam... hon är väldigt så där på och vill allra helst att jag ska ligga i sängen med henne och kolla på tv. Sitter jag vid datorn kommer hon och vill vara med hela tiden. Jag tror hon skulle vilja ha en kompis faktiskt. Men jag känner att det funkar så bra med att ha henne ensam hemma och det ska inte stickas under stolen med att hon och jag har det väldigt bra bara vi två.

Givetvis saknar jag Ghibli oerhört mycket och skulle allra helst vilja att han var hos mig. Men jag och Blessin klarar oss bra, vi har kommit in i att vara bara två väldigt bra. Förutom just den detaljen att hon verkar känna sig ensam.

Det är underbart att bara ta kopplet i handen och gå ut med henne utan att tänka tanken att hon skulle dra från mig. Hon går utan koppel på trottoaren vart vi än går. Hon stannar och söker kontakt med mig ÄVEN om hon ser en katt... hon går inte fram till andra hundar eller människor. Så skönt!

Men hade jag möjlighet skulle jag definitivt vilja ta en valp nu och låta Blessin hjälpa mig uppfostra den. Skulle inte skolan ta sån tid och skulle jag ha nån som kunde hjälpa mig på dagarna... då skulle en liten valp passat perfekt att ta just nu.... Men men, jag får snällt vänta tills det passar bättre.

Dags att ta tag i dagen!

1 kommentar: