måndag 7 juni 2010

Utställning

Det var min första utställning i helgen. Norrköping SSPK + SKK. KUL! Hade verkligen sett fram emot det länge! Vädret var ju kanon och humöret på topp. På fredagen kom Jenny med sina hundar och vi hade en trevlig kväll. Pratade en massa så klockan blev mycket innan vi somnade. Upp och iväg till Norrköping.

Det var först bedömning i dvärgpinscher-ringen, jag fick visa Kexet (Tila) från Lilla K-kullen. Hon var såååååå söt! En riktigt vacker flicka! Och supersocial och glad! Jag var på vippen att sno henne... så himla fin! Den hunden tyckte jag mycket om... Det gick super att visa henne med,  hon fick HP och väldigt fina ord av domaren. Hon viftade på lilla svansen och var glad heeela tiden. Söthund!

Sen visade jag Ibsen i pinscherringen, han var lite uppe i varv av alla löptikar som vi hade runt oss... men vilken kille! Han bara stod så himla bra och var skitsnygg! Den hade jag oxå kunnat stjäla... svårare att gömma dock ;o) Sen är det väl så att både Kexet och Ibsen är älskade av sina familjer så jag kanske skulle bli jagad om jag snodde nån av dem!

Jag fick visa Celma i championklassen... söttjejen... det gick super! Hon blev 1:a i championklassen och sen 2:a bästa tik. Hon är en dröm att visa... ska få göra det fler gånger i sommar! Vi gick in med avelsgrupp och uppfödargrupp med. Avelsgruppen fick HP och blev bästa grupp, sen BIS-2 i finalen och uppfödargruppen blev oxå bästa grupp med HP och sen BIS-Reserv i finalen.

Lite kennelträff hade vi med, det var jättetrevligt att träffa alla som kom. Tack så mycket ni som kikade förbi, skitans skoj att se er! Ni är så goa och har så fina hundar allihopa...

Söndagen var lite lugnare. Vi hade inte så många hundar med. Totte, Rebel och Whilda representerade kenneln. Rebel knep åt sig sitt andra Cert och blev BIR, superskoj! Totte blev 2:a bästa hane och Whilda 2:a bästa tik. Jag visade Whilda och hon är oxå en liten tårtbit... Söt som socker! Vi väntade till final och "som vanligt" så blev det ingen placering i finalen. Men ytterligare en trevlig dag!

Solen har tagit och det är lite bondbränna på armarna... men det skiter jag i! Vi hade kul!

Nästa helg vankas det Avesta. Det ska bli spännande. Vi har 6 hundar anmälda, så det ska verkligen bli intressant att se om vi kan göra bra ifrån oss där. Helgen efter det är det norska pincherspecialen... Iiiiiii! ROLIGT! Där har vi 5 hundar med... Det händer så mycket roligt nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar