torsdag 10 juni 2010

Fy fan...

...vilken dag!!! Så jävla bra!

Av nån outgrundlig anledning var vi 12 man kort idag i skolan. Sjuka kanske... men för oss som var där var det en AS-BRA dag! Synd bara att den gick så fort...

TT var i sitt esse, verkade så himla glad och avslappnad. Kanske mindre nervös? Fast jag har aldrig känt det som att han har varit nervös förut... men hur som helst var han super idag. Vi pratade varumärken, loggor, förpackningar och allt möjligt.

Vi la fram alla våra förpackade känslor på bordet och gissade på vilka känslor det var. Vissa var väldigt svåra att gissa... andra inte. Min gissade dom rätt på, på en gång. Förutsägbar? Jaaaa... det var den nog. Men nu är det gjort iallafall.

Kan inte släppa tanken riktigt... TT var så himla bra idag! Han måste ha gått och skaffat sig en kärlek... han var lixom, ni vet... sprallig! Så som man är när man är lite nykär! *fniss* Jag vill oxå vara nykär! Det är ju som den allra bästa tiden lixom! Jag ska nog ta och bli det... Ska alla andra få ligga, vill jag oxå! Ju. :o)

Väldigt tråkigt att inte träffa honom igen förrän i augusti. Vad jag vet så har vi inte honom igen förrän då. Trist. Men men, bara att bita ihop och köpa läget. Desto roligare att se honom igen sen!

2 kommentarer:

  1. Man blir ju rädd när man ser fy fan, tur att det var bra.
    Ja ta och bli lite kär vetja

    Kramis

    SvaraRadera
  2. Hihi!

    Jaaa... men denna gång var "Fy fan" bra!

    SvaraRadera