tisdag 22 juni 2010

Vart ska jag börja?

I lördags morse bar det av till Oslo och pinscherspecialen. Utställningen var på söndagen och vi sov på campingen där vi skulle vara på söndagen. Trevligt med road-trip med Jenny och hennes hundar :o)

Det gick suuuper! Dora blev Bäst I Rasen och tog sitt norska championat! GRATTIS Jenny! Och lite grattis till mig och Cathrine med, den gjorde vi bra! Celma blev 3:a bästa tik, rätt ok det med ;o) Lucky Luke som är en son till Blessin ur L-kullen, tog sitt första Cert och blev BIR Junior, väldigt trevligt det med :D

Kom hem sent och var vääääldigt trött! Men det var det definitivt värt...!

Nu är skolveckan igång igen och det är mycket att ha i huvudet, men det tuffar på. En sak som är mycket bra är att Blessin verkar klara utmärkt att vara själv hemma när jag är i skolan. Mycket bra! Jag kommer ju hem på lunch och vi tar en prommis och myser i sängen en stund, vilket hon gillar.

Det är faktiskt MYCKET oro som runnit av mig senaste veckan när jag insett att hon fixar att vara ensam utan Ghibli. Jag tror ibland mindre om Blessin än vad hon faktiskt visar. Hon har väldigt sällan varit svår med nånting egentligen, så jag vet inte varför jag aldrig bara kan lita på henne... Hör nog ihop med att jag är så otroligt hönsig med henne... min guldklimp!

Jag var dock orolig förra veckan... för hon verkade väldigt orolig när jag skulle gå... eller rättare sagt när jag klädde på mig efter duschen. Borsta tänderna var nån signal som hon tog som att jag skulle gå... Och när jag stängde grinden till hallen så blev hon alldeles till sig.

Funderade på hur jag skulle få henne att stressa av... men sen insåg jag att hon var inte stressad! Hon visste ju att när grinden stängs så kommer det en näve godis från matte ut på golvet som hon får gotta sig med när jag går...! Hon lärde sig alltså snabbt vilka saker jag gör innan jag går och la ihop att när matte försvinner blir det GODIS!

Så jag tror faktiskt att hon inte är särskilt ledsen när jag går.

"Ge mig godis och lämna mig sen" lite som på fina prinsessors vis...

1 kommentar: