torsdag 3 juni 2010

TT was back in town

Idag var det "redovisning" av en uppgift vi haft under praktiken. Läsa en bok och göra en filmaffisch till boken. Alla fick samma titel och sen fria händer att skapa... Det var kul! Jag var inte alls nöjd med min affisch, men det fick gå ändå. När jag skrev ut den så såg jag själv mycket vad jag behövde jobba med. Mycket riktigt så fick jag den typen av feedback från klassen och Tomas med. 

Den idén jag ville använda kunde jag inte prestera själv utan en fotograf och mer kunskap i programmen... Jag är skitsugen på att försöka göra den idén... på nåt jäkla sätt borde jag ju kunna redigera ihop det. Vill bara att det inte ska se ut som ett collage. Jaja... får se hur jag gör.

För mig är det ju så uppenbart att en del av oss är rookies och andra har verkligen skolning inom ämnet... men det gör inget, jag ser det som att jag får lära av dem istället. Jag donar utifrån min förmåga och tar till mig så mycket jag kan :o)

Men det var mysigt att se magistern igen. Jag gillar verkligen honom! Han har det där... ni vet, det där som fäller ett avgörande. Han passerar inte obemärkt förbi, utan fastnar. Gillar! Jag blir glad av att han är hos oss i klassrummet. Så är det.

Vi startade upp ett projekt i måndags, på Mickes lektion. Vi ska analysera ett varumärke och ge kunden förslag på förbättringar. Det ska bli skoj! Vi kontaktade ett företag redan i måndags och fick klart idag att dom jättegärna vill att vi kommer. Det känns kanon! Gruppen känns bra med, vi pratar bra och känns som en bra sammansättning. Kommer förhoppningsvis utveckla mig ännu mer.

En ytterligare sak som jag kände var bra... var att eftersom vi fick klart med företaget nu... så fick vi en "ledig" dag imorgon. Vi är ju aldrig lediga i den bemärkelsen, men jag kan plugga hemma. SOVMORGON! Det var länge sen...! Ska sova tidigt och sen pilla naveln till morgon-tv...! YAY!

Till nästa lektion ska jag förpacka en känsla. Eller jag ska göra en förpackning som ska spegla en känsla. Typ om man ska sälja självförtroende... hur skulle jag vilja forma en sån förpackning? DET är en uppgift att bita i. Ingen text, inga bilder, inga former. Alltså inte ett gäng cirklar för att symbolisera bubblor... ja ni hajar.

Hehehe... jag vet ju VILKEN känsla jag skulle vilja förpacka. Men jag ska inte det. Jag pratar sex alldeles för mycket ändå i skolan. Jag tar nåt mer rumsrent. Som.... jaaaa..... vad ska jag ta?

1 kommentar:

  1. Varför inte en tvättmedelsförpackning som löddrar (i form av bubblor)? Eller en vanlig konservburk som ser ut att "sprängas" där man på ettiketten säger att de får 30% mer i förpackningen?
    Lite funderingar bara...

    SvaraRadera