måndag 26 oktober 2009

Bra att veta!

Det är mysigt att bo i husvagn! Det ÄR det!

(Meningen ovan är nåt man ska intala sig varje dag... iallafall om man bor i husvagn... annars är det väl kanske lite överflödigt...)

Jag hoppas vid guuuud att ingen får för sig att komma på oanmält besök de närmaste dagarna... HERREGUD vad trångt det är när man tvättar! Eller... inte just när man tvättar, för det gör man ju inte i husvagnen... för om man skulle göra det skulle det blir nersölat och så. Men när man hänger! Jag säger bara: torktumlare är underskattat! Mer torktumlare åt folket! Det trista är bara att man inte kan tumla allt... så det hänger man. Japp, man hänger det. Normalt sett gör det inte så mycket. Man hänger och är nöjd med det och efter nån dag är det torrt.

En vuxen, två hundar och tre tvättar blöt tvätt... lägg till hundbäddar, skolböcker och en blå Ikea-påse (med grejjer som inte har nån bra plats i något av skåpen). Sen nåra par skor... regnkläder och en diskbalja med disk.

Det är inte roligt! Det enda positiva är väl att det blir fuktigt här inne, vilket kanske inte är så bra för själva husvagnen... men skönt för min torra hals!

Kom på en annan grej... om flygande jakob. Det är lika gott att göra det som gryta i stekpannan som att göra i en form i ugnen. Bara så ni vet :o)

1 kommentar:

  1. Hej . Du jag vet inte om bokaj skulle gilla att ligga i din stekpanna.... men man vet inte...;0)
    Kram J

    SvaraRadera