torsdag 28 mars 2013

Påsk :)

Det är lite roligt att alla högtider nu blir första gången jag och Erik firar ihop. Vi kommer mest vara hemma och ha det bra. Kylskåpet är fyllt med god mat och lite klirr från systemet. Jag tror det kommer bli en bra påsk! Plockmat, frukt och mys. Det blir fint det!

Imorse vaknade jag och funderade på vem som passade Blessin. Det tog ju bara nån sekund innan jag kom på hur det var. Men jag kan slås av att man har så otroligt mycket som sitter i ryggmärgen. Hon fattas varje dag. Det blir iallafall lite lättare för var dag som går och tårarna kommer inte brännande varje gång jag tänker på henne. Men det är tungt när jag tänker på att jag inte har hund längre. Det har varit så stor del av mitt liv och nu har jag ingen kvar.

Jag fick hennes livintyg idag, det som veterinären skriver. Kusligt att läsa där om diagnosen och veterinärens ord. Han lindade nog in väldigt mycket i mjuka ord när vi pratades vid båda gångerna, för det kändes ganska rått nu när man läser på intyget. Men så är det nog alltid. Svårt att förklara i mjuka ord på ett intyg som ska vara tydligt.

Ska ta tag i att fylla i alla papper till Agria och få det överstökat efter helgen tänkte jag. Sen är det bara att hämta urnan kvar. Minns inte hur lång tid det tog med Ghibli, men det var inte så länge har jag för mig. Erik har lovat att följa med och ge båda mina änglahundar sin sista vila. Det känns skönt. Jobbigt att göra det, men samtidigt ett avslut på nåt vis med. Usch...

På lördag ska vi åka på bilmässa, det kan bli kul. Har nog aldrig varit på det, men jag gillar ju att hitta på saker och just bilar kan vara kul att kika på. Sen blir det träning i helgen och promenader. Ska lura med mig Erik ut nån dag, han är inte så road av att gå så där bara fär att gå som jag gör. Men npn dag ska det nog gå ;)

Ta hand om er i påsk! Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar