fredag 15 mars 2013

Lång vecka

Veckan blev inte riktigt vad jag väntat mig, kanske inte så konstigt. Jag har fortfarande inte riktigt fattat att Blessin har en begränsad tid kvar hos mig. Hon har varit som vanligt i veckan, lika tokig och go. Hon hoppar på tre ben mest hela tiden men det har hon ju gjort rätt så länge nu.

Så klart har den lilla prinsessan fått en del privilegier sen i måndags. Hon har fått utskuren biff, våfflor, mackor, ost och massor med gotte från gotteskåpet. Hon lär sig snabbt att nu för tiden lönar det sig massor att tigga och man blir inte ens avspisad. Bara man ser lite söt ut så ger det utdelning :)

Jag ringde veterinären igen på tisdagen, kände att under måndagens besök så kunde jag inte riktigt ställa ätt frågor. Det framkom inget nytt men det var ändå skönt att få prata igen med honom. Prognosen är densamma och självklart smärtar det mycket. Jag vet inte hur jag ska kunna bestämma när. Det är en helt sjuk situation, svårt att sätta ord på det.

Igår var jag iväg till Göteborg på en anställningsintervju. Det var ett intressant möte och vi får se vad det kan ge. Blessin fick stanna hemma med Erik under dagen. Dom hade soffmys och promenad i solen. Under tiden jag var borta kom ett blombud! När jag kom hem möttes jag av en jättefin bukett med blommor. Det var finaste Saila och Mirka som skickat den, tack fina ni! Det värmde gott i hjärtat att veta att ni tänker på oss *kraaam*

Sen vill jag tacka alla fina människor som skickar meddelanden, ringen och messar på FB för er omtanke! Det är en liten tröst i sorgen, så tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar