söndag 27 september 2009

Jag är hemma igen och har frysen full...

Nu är jag hemma igen efter att ha varit iväg till STORA staden en sväng. Zingo var anmäld till MH på Häverö BK. En Ridgeback-kennel som heter Jewelridge anordnade och Zingo var inbjuden att ta en plats. Det var väldigt trevligt för Johan att bli erbjuden en plats för Z... Det tackar vi för!

Jag fick frågan av Johan om jag kunde gå med henne för att han ville filma... i ett svagt ögonblick svarade jag ja. Sen i efetrhand vart jag nervös... det är ju inte min hund lixom. Hon gillar ju mig rätt bra förstås men samtidigt så är det ett tag sen jag och Johan separerade så det är ju lite svårt att veta om hon och jag skulle kliucka just denna dag.

Men det gjorde vi! Hon var mycket duktig! Eller vad man nu säger om hundarna som gör ett bra MH. Det gick finfint att kalla in henne och hon var stadig genom alla moment. SKÖNT!

Jag passade på att ta med all tvätt till Johan... hihihi... Lakan, filtar och alla kläder... så jag hade massor av ren tvätt med mig hem som skulle in i skåpen. Men vet ni vad jag fick mer med mig hem??

Jo... :

300 gram Kalixlöjrom
500 gram Hjortron
ca 600 gram Havsöring från Norrbotten

Vilken fest jag kan ha! (synd bara att det inte får plats så många hemma hos mig... så jag tänkte kanske... en dejt??? Vad tror ni???)

Nu är det god natt och skolarbete hela dagen i morgon. Nattis

1 kommentar: