lördag 21 mars 2009

Mjoo... det gick ju strålande!

Jag tror definitivt att vi ska vara nöjda med dagen, jag och Z! Det gick bra att vis, springa och att stå. Hon tröttnade ju rätt fort förstås, men det är ju ok när man är så ung!

Det var ju 18 st i Zingos klass, men jag tror att inte alla var där... kan ha saknats 2 eller 3 st. Så dom delade upp oss i tre grupper. Så först ett gäng, sen det andra och sen vi. När det var dags för oss så var vi taggade och glada. Zingo var väldigt följsam och på ett sätt var det nog tur att hon var lite trött.

Så plockade domaren ut 7 st, vi va med där! Och springa lite mer... plocka bort en.... och sen en till... Vi var kvar! Placerade iallafall tänkte jag! SHIT vad bra! Jag vet inte hur gamla de andra var... men Z var nog bland de yngsta.

Sen placering... som trea! YIPPIE! Shit vad kul! Placera sig i klassen när det är 15-16 st, det är inte illa! 1:a i klassen med CK... 2:a i klassen med CK och trea i klassen med CK! VI FICK CK! Shit vad ballt!

Och en viss AHHHHHHHH... jag måste in bland de andra stora hundarna i bästa tik-klass! Shit pommfritt!

Ganska lång väntan... hann rasta och äta... sen in igen! En annan ring och en annan domare... så juniorflickorna som inte dömts av denne domare fick en genomkörare... osså springa... Sen plockade han inte ut nån av oss i junior eller unghundsklass... så sen var det klart!

Men 3:a i klassen med CK! Shit alltså! Fasen vad bra!

2 kommentarer:

  1. WOW!!!! MEGA GRATTIS!!! F_n vad skoj =) Vilken debut!!

    SvaraRadera
  2. WOW!!! Supergrattis! Vilken jäkla debut :)

    SvaraRadera