fredag 27 mars 2009

Helg igen!

Idag är det fredag! Fredagen är den sista av fem vardagar. Fredagen förknippas ofta med något gott och något trevligt. Efter fredag kommer lördag. Lördagar är bra dagar. Lördagar är ofta shoppingdagar eller avkopplingsdagar. Sen kommer söndag. SKITDAG! Söndagar är dåååliga dagar. Söndagar är fyllda med tråkiga saker... ofta städar man på söndagar eller viker tvätt.

Sen är det måndag igen! Full fart på en ny vecka! Weeeee!

Iallafall... *fniss*

Efter förra helgen var man ju lite uppe på moln... vilken helg! Vilka resultat! Rivendells rockar fett! *skrattar* Ödmjuk som få... eller hur...? Helgen var skitbra rent ut sagt. Enda svenska kenneln som placerade sina egenuppfödda hundar på Svensk Vinnarutställning -09... Rätt coolt!

Jättemysigt att träffa Elina igen och alla pinscher-tokar på utställningen. TACK alla underbara Rivendellare och andra som gör utställning till en sån mysig tillställning! *plockar av mössan och böjer huvudet*

I övrigt då... mjooo... vad händer? Inte så mycket. Är spänd och förväntansfull för det som komma skall. Känns bra med att göra nåt nytt. Känns bra med att ljuset har kommit och att våren är på Gång, känns bra med att börja kurs för Gerard igen i april, känns bra att det är Lilla Stockholm om två veckor, känns bra att jag insåg igår att den dagen jag ska åka med Cinderella så filmar dom inte för "Färjan". Känns oxå väldigt bra att jag har köpt "House" säsong 1 och 2 + "Greys Anatomy" säsong 1-5... ROLIGT! Nu har jag nåt att göra på dagarna!

En annan sak... hrrrmmm... är att jag ska springa Tjejmilen är det tänkt. VA?? Jo det är så. Jag blev anmäld av en vän... som nog tyckte att rumpan är för rund och att mon träningsblogg (denna) handlar alldeles för mycket om annat än träning. (Jag vet INTE vad det grundar sig i...)...

Så i helgen blir dte till att köpa nya joggingskor. Ett par som sen ska användas är det ju då tänkt...!Så, är det nån som vill träffas och jogga med mig när snön försvinner? Jag kan behöva all draghjälp jag kan få... Huvva!

3 kommentarer:

  1. Hade inte tänkt kommentera... men ha ha ha! Inte kan du väl springa TJEJmilen nu väl..?! Hi hi! :-D



    Grattis igen till de fina resultaten, såklart ni ska vara stolta och kan skryta lite!

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Passa dig du Sanna! *hytter med näven* Det kan jag visst!

    För er andra som inte förstår grejjen... Sanna tror att jag bytt kön...! Lång historia... *fniss* Men jag gör den mycket kort! NEJ jag är inte man! Jag är kvinna... tuttar, höfter och allt... (hmmm... sen att höfterna är alldeles för runda just nu... det hör inte hit!)

    *lipar*

    SvaraRadera
  3. Du kan få låna Totte som draghjälp så lånar jag Ghibli och Grey's av dig . . . ;)

    SvaraRadera