lördag 31 augusti 2013

Veckorna går så fort!

Nu har det gått en vecka till och det är lördag. Igår kväll hade vi tvättstuga och jag klantade till mig :) Erik var ansvarig för middagen och jag för tvätten. Jag fixade första omgången, gick ner och hängde det sen efter en timme. Sen... ja sen vart det kortslutning i hjärnan :) Vid läggdags så kom jag på att det fanns blöt tvätt i maskinerna och torr som skulle vikas. Men Ååååååååå!

Så det var bara att gå ner och ta hand om det. Nu har vi tvätt i hela lägenheten :) Fast under dagen så har det mesta torkat så det blir till att ta hand om det imorgon. Söndagar är lite så där ta-hand-om-saker-som-man-vill-slippa-göra-i-veckan-dag. Så jag tror att jag ska göra lite sånt. Vika tvätt, dammsuga, städa badrummet... sånt skit. Men lite terapi är det med. För eftersåt är det ju så mysigt!

Jobbet går bara bra, börjar kännas lite som att det mesta blir mer och mer klart. Det är ju så där i början, man tror att man ALDRIG nånsin kommer fatta. Men det gör man ju. Mina kollegor är jättebra och vi sitter i ett fint kontor. Jag och Hasse har det finaste kontoret! I veckan flyttade en tjej som heter Carina in med :) Hörnkontoret har vi och alla är lite avis... men vi klagar inte!

Nåra dagar har jag åkt till Göteborg för att lära mig ännu mer av en kille där. Han ska så småning om lägga över ännu mer på mig och då sitter jag där och jobbar för att se vad det är han gör. Det är intressant och roligt. Lite jobbigt att köra fram och tillbaka, jag har ju en tendens att bli så trött. Men mamma har hållit mig sällskap via telefon, så det har gått bra.

Kommande vecka blir det en dag Göteborg. Veckan efter kanske två dagar. Får se lite hur det blir. Det är hur som helst väldigt roligt och full fart mest hela dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar