torsdag 22 augusti 2013

Helgen som var och snart helg igen :)

Nu i helgen som var så åkte vi upp till Ludvika och hälsade på Eriks familj en kort sväng. PÅ lördagskvällen var vi på Rockstad Falun och kollade på Sabaton. Det var en härlig helg! På fredagen när vi kom upp hade Eriks pappa fixat pepparbiff med gräddsås och bakad potatis. Mums! Sen somnade vi ganska nöjda och mätta. På lördagen var det full rulle, Erik hjälpte sin pappa med att köra lite grejer till tippen, vi allihopa tog ner lite grejer från vinden och sen var det lunch hos Erik mamma.

På eftermiddagen blev det fika med nåra kompisar på stan, Anki och Janne, det var trevligt. Det var ett år sen vi träffades dem sist. Hem och äta lite middag och sen iväg till Falun. Konserten var jättebra! Jag har inte hört alla deras låtar så jag tyckte att början var lite så där svår att hänga med i. Men sen kom det fler och fler låtar som jag hört och kunde skråla med i :)

På söndagen så gick vi i princip bara upp och gjorde oss iordning för att åka hem till Jönköping via min pappa. Där fick vi lunch och tårta, riktigt gott så där på söndagen. Resan hem kändes lång. Vi var nog inte hemma förrän vid 19-tiden nånting. Då ställde jag mig och bakade knäckebröd :)

Kan ju säga att jag somnade GOTT på kvällen. Men som vanligt på söndagar så sov jag oroligt. Veckan drog igång och vips så är det torsdag. Förstår inte hur dagarna kan gå så fort!?

I helgen har jag bestämt mig för att försöka landa lite, känns som om jag har varit på en 6:e växel nu sen jag började jobba. Det kommer ju lägga sig och jag kommer in i rutinerna. Men jag inser att man kanske inte måste göra allt på en gång och ha koll på allt HELA tiden :) Så i helgen så blir det nog lite film, födelsedags middag med Erik och inte så mycket mer. Ska bli skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar