söndag 20 maj 2012

Söndag!

Jisses. Idag sov jag länge. Blessin väckte inte mig förrän vid 10.30. Hur ofta händer det lixom? Väldigt skönt att sova ut ordentligt. KANSKE fanns en viss anledning till att jag sov som en klubbad... jag hade min PT här igår och han körde tre pass stenhårt.
  1. Stavar, kondition och styrka i skogen i Mällsta. 1,5 timme. Hundarna var med
  2. Boxning nere vid älven. Ca en timme.
  3. Kondition, styrka och backträning i Bergebo. 1,5 timme. Med stavar.
Mellan pass 1 och 2 var det lunch. Och mellan pass 2 och 3 drog han iväg på en sväng på rullskidor medan han kommenderade mellis för mig, nya torra kläder och sen en prommis med hundarna. När han kom tillbaka var det bara att fylla på med vatten och dra iväg igen mot pass 3.

Sista passet i Bergebo var sjukt jobbigt. Kroppen var ju ganska tömd redan på krafter. Men tro på fan att man kan ge lite till ändå. Avslutningen var grym. Han hade sagt MINST 10 ggr i backen. Men efter dagens träning fanns det inte mycket att ge kändes det som. Efter 4 ggr trodde jag att jag skulle dö. Benen var som spagetti. Han tvingade ner mig en gång till. Sen surade jag som en citron. Då gav han upp på peppen och gick ner själv.

"Va fan?" MEN JAG DÅ? PEPPA MIG DÅ!! Så jag gick ner igen och surade. Det blev 10 ggr till slut och mina ben var totalt slutkörda. MEN jag gjorde det iallafall! Och när vi kom hem lagade han mat. HUR bra som helst. När han åkte så vart det Lets Dance på datorn och sen nattis. Slut som artist. Sov som sagt rätt länge och idag tog vi en lång prommis innan frukost. Skönt!

Men kroppen värker. Alla muskler är stela och jag vet inte hur jag ska ta mig ur soffan... Men nöjd med gårdagen iallafall!Och det är ju huvudsaken.

Jag har fått en del intressanta svar på Nelson oxå! Får se om det blir nån av dem som tar honom. Det är ju viktigt att det blir rätt tycker jag. Så jag ska ringa lite idag och sen får vi se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar