fredag 4 maj 2012

Här har vi mitt liv!

Singelhoroskop för 3-9 maj:

VATTUMANNEN
Lördagen blir problematisk och kan föra med sig ett riktigt jobbigt missförstånd men resten av veckan ser bra ut. Du har tur i kärlek och är på rätt humör för att vilja satsa på någon ny. Samtidigt blir det mycket gott om nöjen och tidsbrist kan göra att romantiken inte riktigt kommer så långt som du tänkt dig.
Hetast för dig denna vecka:
Kräftan lyssnar på ett sätt som du uppskattar.
Jungfrun kan hjälpa dig att bryta gamla mönster.
Dejtingtipset: Det du själv organiserar blir bäst.
Romantikskaparen: Försök inte klämma in kärleksmöten mellan andra saker. Prioritera kärleken eller låt det vara.
Bästa dag: 3/5

Jaha, ja det verkar ju helt ok. Dock är det lite oroväckande med lördag... hehehe... men men, bara att vara öppen i sinnet!

Här kommer kärlekshoroskopet för Maj:

VATTUMANNEN
Ser man bara till kärlekslivet så blir maj en stillsam månad med precis lagom gnista för att det inte ska bli enahanda. Det stormar dock lite i andra relationer, gammalt groll och undertryckta konflikter ställer till oreda. Detta kan i värsta fall förstöra en del av den romantiska stämningen. Mest är det perioden 9-23/5 som är knepig. Här är det viktigt att du inte använder din partner som avlastningsyta. Det är en sak att dela med sig av sina bekymmer, det är en annan sak att ständigt älta saker som den man pratar med inte kan åtgärda.
Extra fin månad om din älskling är: Vädur, Kräfta, Våg.
Månadens mystips: Sport och friluftsliv gör tillvaron lättare.
Bästa datumen: 11-12/5

Känns väl så där va? En massa konflikter och grejer. Det har jag ingen lust med alls. Så det struntar vi i helt enkelt. Idag snöar det i Borlänge, det är jag inte heller helt nöjd med. Jag säger: HEJA VÅREN! Nu vill jag ha riktig VÅR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar