torsdag 27 augusti 2009

SATANS! (får man använda det ordet??)

Det är mycket på g på alla kanaler... Nej... inte på tv:n... På mina kanaler...

Tre dagar skola klarades av rätt bra... var lite slut i kolan igår eftermiddag. Vi hade lite samkväm direkt efter skolan, lite fika och så... men sen åkte jag hem till husvagnen och hämtade lite grejjer... för att sen åka och hämta Blessin och Ghibli. Blessin var på Värmdö och Ghibli i Öregrund... så det blev lite åka.

Så när jag landade hos mamma så var jag slut... Blev sängen rätt så direkt.

På morgonen värkte hela kroppen och halsen sved... FAN! Inte nu...! Jag tog en tablett och la mig en stund till efter frukost. Det släppte lite lagom tills jag skulle åka hemåt. Jag fick åka via veterinären, Siba, bilköer och apoteket på vägen hem... så jag var hemma i vagnen vid 18.30... SLUT! Helt slut...

Har mest legat på soffan ikväll... druckit vatten och knaprat panodil... Jag har grupparbete med skolan imorgon och KAN inte vara borta... så nu ska jag sova. Sen var det bokat grejjer i helgen som jag skulle genomföra... så jag MÅSTE ge fasen i att bli sjuk! Det finns inte tid för det just nu!

Det är nu i början på skolan man lägger grunden... *suck*... Men så länge jag vaknar och står på benen imorgon så ska jag åka till skolan. Jag kanske kan göra nåt hemma sen om jag inte orkar sen... BLÄ! Vill inte va sjuk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar