tisdag 25 augusti 2009

Förbannade kläder!

Dom krymper i garderoben! Är det bara jag i hela världen som upplever detta problem... Skit! Ja ja... det lär väl åtgärdas... Mitt mål ligger vid Lucia och Stora Stockholm, då ska jag banne mig i mina grå utställningsbyxor...

Inte för att jag kanske har nån hund att ställa... men fasen vad snygg jag ska vara! Snygg är man väl alltid kanske men lite mer Pasta Penne än Pasta Gnocchi... om ni förstår hur jag menar.

Starten ligger på fredag. JAG VET! Jag sa skolstarten... men jag har redan fuskat så... När hundarna kommer hem och vi gör upp våra rutiner kommer det se ut som följer...:

  • Varje morgon minst 1 timmes promenad med hundarna i raskt tempo.
  • Två eftermiddagar i veckan jogging, i början för att komma igång ordentligt. Senare mer för att fånga upp flåset ordentligt.
  • Varje dag efter skolan en lång promenad med hundarna. De dagar jag joggar blir det en kortare på kvällen sen annars en rätt lång prommis innan läggdags oxå.
  • Om det går rent praktiskt vill jag få in 2-3 jympapass oxå... det är ju så kul! Men jag vet inte hur det kommer funka med hundarna än. Dom kommer ju vara hemma mycket ensamma och jag kanske får prioritera att vara ute med dem mycket och inte jympa... men det visar sig!

Morgonpromenaden ser jag fram emot! Det ska bli skönt att vara ute med hundsen direkt på morgonen, det är den prommisen som jag tycker bäst om på hela dagen! Och jag börjar oftast 9 på skolan så det är inte så okristligt tidigt jag måste upp heller!

Jag vet vad en del av er tänker nu... Ja ja ja... det där har vi hört förut... men vet ni vad? Det skiter jag i! *ler* För till syvens och sist så är det MITT liv och MINA trånga jeans... så spydiga kommentarer göre sig icke besvär!

Nu är det JAG och det jag VILL... Men peppa mig gärna. Jag kommer nog inte vara så öppen med allt här under vägens gång... det får fortsätta vara mest tok och åsikter här. Denna gång kanske jag behöver vara lite mer anonym... kanske... vi får se!

3 kommentarer:

  1. Vi kan peppa varandra, mina kläder har oxå krympt

    Kram
    Mamsen

    SvaraRadera
  2. Lycka till i ditt motionerande, själv blev jag trött bara av att höra dina planer, men vi får stötta varandra så vi bägge e snygga som attan till Hund 2009.

    kram

    SvaraRadera