fredag 13 februari 2009

Vem snor min mjölk??

Jag har börjat äta frukost på jobbet... för att jag ska få i mig nåt överhuvudtaget. Det är så tidigt när jag går upp och jag har svårt att äta. Men jag måste äta, det vet ni som varit med mig på utställning nån gång! Och jobba en förmiddag utan nåt i magen... är ingen höjdare!

Men då ställde jag hit en mjölk i måndags. Använder hyllan längst upp, ställde syltburken framför för att markera mitt revir... Tisdag morgon och sen även resten av veckan har nu mjölken flyttat runt i kylskåpet! Mycket irriterande! Låt den vara, det finns mjölk som är för alla. Ska man verkligen behöva märka mjölken?? Kanske ska jag hälla karamell-färg i den... så får jag säkerligen veta vem som knycker av den.

Det skulle vara ok om denne någon frågar, bara jag vet om den tar slut! Äta gröt utan mjölk... inte gott!

Sen förslaget om hur jag ska göra för att få dagarna lite mer annorlunda... gå på ica i rånarluva... DET vore nåt det! Med arbetskläderna på! Både byxorna och tröjan har ju företagets namn på sig... Roligt!

FREDAG! Skönt... har inget planerat för helgen, så det känns skönt. Ska ta mig ut i skogen med hundarna tänkte jag. Gå skogsvägen rakt ut i ingenstans, visserligen får man vända och gå tillbaka samma väg men det gör inget.

Dagen ska bli intressant... kan tyvärr inte skriva mer om det. Men jag har ett jobb idag som kan bli intressant. Har fått indikationer om saker som gör att dagen kan bli mycket intressant! Nyfiken...? Så kan det va!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar