måndag 9 november 2009

Maskeraden

Jag var ju på maskerad på fredagen förra helgen... Prinsessan Fiona var jag! GRÖN! Det var kuligt! Jag fick vara hemma hos Björn i klassen och göra mig iordning. SKÖNT! Ville inte gröna ner i husvagnen. Vad tycks?



Jag var en något trashad Fiona... hade inga som helst intentioner att gå som en prinsessa till skolan... så det fick bli en sliten variant!



Som prinsessor bör: knallrött nagellack... och gröna händer oxå givetvis. Alla jag tafsade på vart gröna! (typ inga alltså efter som jag höll fingrarna i styr! hihi)


Vi hade Jokern på festen oxå! Kalle i klassen hade lagt tid på sin sminkning! GREAT!

Jag hade en himlans flax oxå... Björn passade hundarna, han serverade cider, sminkade min nacke där jag inte kom åt, körde mig till stan, hämtade mig efter festen och körde hem mig och hundarna... Vilken kille! TACK Björn! Du är en ängel!

Festen var riktigt trevlig! Det var kul att umgås med klasskompisarna lite... och när dom gick ut, ringde jag Björn. Kändes inte så lockande att gå ut helt grön... och sen var det lagom kuligt att ha en halvtimme framför sig i duschen innan jag kunde lägga mig... Det gröna var SVÅRT att få bort! Hahaha!

Jag sov inte så mycket efter duschen och fram tills hundarna ville ut... Men vad gör det om hundra år! :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar