onsdag 25 november 2009

Kladdkakan blev uppskattad!

Jag ville på nåt sätt visa att jag gillar dom, även om jag håller mig för mig själv ofta. Jag är väl kanske inte så enkel... svårt att släppa in folk på livet. Men så ställde jag mig längst fram i salen och sa typ:

"Jag ville bara säga att jag tycker att ni är så himla bra, på allas egna vis så är ni så bra! Jag har gått igenom en tuff tid och igår föll allt på plats. Jag ville fira på kvällen men hade ingen att fira med så jag bakade kladdkaka till er!"

Dom blev glada! Nåra kom fram sen och sa att dom tyckte att det var ett bra initiativ. Jag blev glad att dom blev glada! Jag gillar dem ju, även om det kanske inte märks. Vissa mer än andra, men alla är bra människor. Det finns nog ingen jag skulle välja bort om jag hade chansen. Det finns individer som är mer "jag" än andra, men störtsköna hela bunten!

Kanske är jag inne i en liten kärleksfas, men jag gillar dem alla skarpt. Nu fick dom veta det med! Som en tjej sa: Kan man inte få vänner på annat sätt så! Hahaha! Jag svarade bara: Japp! Då köper man dem! Hon svarade då: Det funkar! Hon är skön, skitsöt och bubblande knasig.

Sen fick jag mig en närmare titt på TT oxå. Isblå ögon, inte kalla utan verkligen varma. Han är bra på att hålla blicken kvar när han pratar med en. Det gillas! Han ger en personlig känsla. Så nyfiken på honom! Skulle verkligen gilla att prata med honom mer utanför ramarna i skolan. För att få en person bakom Typografi Tomas.

Han är ju Läraren, Magistern... och vi eleverna. Så där är ju ett problem. BEEN THERE, DONE THAT. Och det vet vi ju alla hur det slutade. *skrattar* Sen finns det ju en liiiten annan aspekt, den som handlar om besvarat intresse... och här har vi nog ett rätt stort problem hahahaha!

Så nej, kommer inte på fråga att sätta in en välriktad stöt. Glöm det, alla som kommer skriva det som kommentar sen. Men han är en härlig person, som väcker intresse. Och lite kul kan man väl få ha även i skolan, titta får vi ju alla. Skulle kännas något suspekt att ta på honom så där som man gör på skulpturer på museeum... men det skulle vara lite najs att veta hur han känns... hihi! Nej Kattis, ska inte det! Men det vore kul att se hans min... när man bara oprovocerat går fram och tar på honom...

Han kanske är gay oxå, det vet man ju aldrig. Då är ju loppet rätt kört oavsett. Och skulle han vara det, så är det ju så, inget fel med det heller. Näää... jag nöjer mig med att titta, det är kul och givande det med! (men ok... SKULLE jag hamna i en djup diskussion med honom på julfesten... kan jag nog inte låta bli att ta i honom, men jag lovar att jag ska vara rumsren och göra det snyggt.... hehehe... en lätt strykning över armen bara... så man får känna liiite.... ahahaha!)

Dags att ta tag i kvällen. Laga lite mat och sen lång promenad med dogsen. Skolarbete senare och sen natta. Hej hallå, ta hand om er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar