tisdag 19 maj 2009

Tejp... eller Tape som det heter intrenationellt...

Idag gjorde jag nåt som bara jag gör...

Jag var på affärn och skulle ha kuvert. Hade en del grejjer som skulle postas och hade inga kuvert. Gick på den lilla avdelningen med kontorsgrejjer... Tog kuvert... stod och klämde på lite pennor... kan ju vara bra att ha... Nej, du behöver inga pennor... La tillbaka... Så klämde jag lite på lite mappar... kan ju vara bra att ha... Nej, du behöver inga mappar...!

Gick därifrån och lullade runt lite... gick tillbaka... klämde på nåra kollegieblock... kan ju vara bra att ha... Nej Kattis! Du behöver inga block!... GEM! Behöver GEM! Nej just det... det köpte jag häromdagen... Hmmm... men tejp då? Kattis... lille vän... du behöver inte tejp!

"JO! Jag har ingen tejp!"

Och det är nu jag gör det där som bara JAG gör (tror jag iallafall)... Jag tar en tejpmojäng, sån hållare... och lägger leende i korgen... För att göra det ännu mer dumt (än att jag köper TEJP bara för att jag inte har nån... inte för att jag behöver nån utan för att det är roligt att köpa!) så tar jag ett paket med EXTRA tejp-rullar!

För jag menar, i en husvagn... där man har lite ont om plats... köper man saker man inte nehöver PLUS att man köper RESERVDELAR till saken man inte behöver. Dumt Kattis...

Jag vet att min syster vet precis vad jag menar... det är OFANTLIGT roligt med block och pennor och sånt... och tejp...

1 kommentar:

  1. Men tejp är alltid bra att ha! Det är alltid nått att trösta sig med, när du får sova i förtältet... hi hi!

    SvaraRadera