måndag 8 december 2014

Uppåttjack

Färska hallon. Det måste vara det godaste som finns i alla kategorier. Just nu finns inga svenska, men jag klarar mig gott på de holländska eller vad det är. Så gott att äta dem som dom är bara och hela asken på en gång :) Hallon är min drog!

Om två veckor så är det dagen D, den dag som det gick åt skogen sist. Jag vill förbi den dagen och jag vill komma ut på andra sidan. Nästa vecka på tisdag är nästa koll. Så jag håller andan lite grann.

Men under tiden så ger jag hän åt mina cravings. Hallon. Rå prinkorv (alltså inte RÅ rå, utan bara inte tillagad. Den är ju kokt när man köper den.). Iskall mjölk. Limpmackor med bara smör på. Allt för sött mår jag illa av men salt är gott i lagom mängd. Och så kiwi. Det äter jag för att hålla magen i trim. Ingen kiwi, ingen toalett på ett par dagar. Med kiwi, magen är glad. Det enda är att tungan blir så sträv och konstig efter ett par kiwi. Men, det är ju som det är :)

Jobbar halvtid nu, känns bra! Lite socialt umgänge och nåt att ägna mig åt ett par timmar. Men halvtid är nog lagom för jag kan inte sitta så länge i sträck. Hela dagen skulle nog inte gå tror jag.

Just nu är krämporna följande:

  • Illamående efter frukost (ibland efter andra måltider eller om jag INTE äter, men oftast bara frukosten numera.)
  • Karpaltunnelsyndrom. Har haft det sen vecka 11 nånting, skenor på!
  • Foglossning både här och där.
  • Halsbränna.
  • Extrem trötthet.
  • Sömnstörningar.
  • Sammandragningar om jag gör för mycket eller för tungt. Vila är det enda som hjälper. Lägga mig och gärna sova.
Sen vet jag inte om det är nåt mer. Hoppas det inte blir värre och hoppas jag får må ganska ok tills dom små kluttarna kommer. Jag tror dom kommer i början på april. Det är typ vecka 34. Jag siktar på 35 full gångna veckor. Då kommer jag vara så tjock att Erik får köra mig i en kärra…

Inga riktiga sparkar än, mer som bubbel och duttar. Fått ut min journal också att ta med när vi åker bort över jul. Känns bra!

Inser när jag skrivit klart detta inlägg att en del saker skrev jag i förra inlägget… aja, skit samma. Jag har en giltig anledning till att vara lite mossig och glömsk. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar