söndag 23 februari 2014

Silver i ishockey!

OS avslutas med silver till Tre Kronor. Dom var tyvärr bara näst bäst i dagens final. Men att gå igenom denna turnering lite stukat från stjärnor som dom gjort och ändå ta silver... det är ju ändå väldigt väldigt bra!

Jag somnade mitt i matchen och såg första och sista perioden. Illamåendet kom som en ångvält efter att jag käkat lunch, så det blev filt över huvudet och blunda. Och vips så sova jag :) Det kanske var lika bra. Jag blir så uppe i varv av sån här hockey. Och till skillnad från alla andra så tycker jag inte att dom spelade så himla dåligt, men dom var inte det bästa laget idag. SYND!

Heja Sverige! Vilket OS svenska truppen har gjort! Helt fantastiska! Jag är stolt och glad över att vara svensk! Att ha såna underbara idrotssmän och kvinnor som representerar vårt land på ett exeptionellt sätt!

Imorgon är det slut på OS, lite tråkigt tycker jag. Jag gillar OS, både sommar och vinter. Men nu är det slut för denna gång och man får gå tillbaka till att titta på vanlig skit-tv :)

Och det är tillbaka till jobbet efter ett par dagar på sofflocket. Det blir en lite upphuggen vecka. Onsdag ska vi på KUB-test, torsdag ska vi till banken och ordna upp lägenhetsaffären. Sen på fredag är jag ledig och ska packa inför flytten på lördag. Så det blir lite kortvecka och många saker som händer. Sen är det faktureringsvecka oxå, så det är nog full fart.

Hoppas lite att illamåendet ger med sig för nu är det INTE roligt. Hej sålänge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar