tisdag 14 augusti 2012

Frivillig bloggpaus

Ja det har nog blivit så. Jag har inte haft så mycket lust att skriva och ibland har jag öppnat bloggen för att skriva men lixom inte kommit till att det blir nån text producerad.

Zingo är här fortfarande och ska vara här till nästa vecka. Det finns inte så mycket planer på nånting just nu. Har börjat jobba igen efter semestern. Sommaren kom ju aldrig riktigt och nu är den över. Men på nåt sätt så har den här sommaren satt sina spår ändå med minnen.

Om en och en halv månad åker jag till Kroatien med mamma, syster och en av mammas kompisar. Tror att jag kanske behöver ladda batterierna lite där. Eller inte så att jag är urladdad på så sätt. Men jag tror att det kan vara kanon att komma ifrån lite. Hösten är lite oviss och det blir härligt att komma iväg och bara mysa med familjen.

I helgen som var så var det Mälarpinschern. Mycket trevligt och härlig stämning! Jag var slut och nöjd när jag somnade på kvällen kan jag säga :) Men mer om det kanske en annan gång.

Jag har precis kommit igång och lyssnar på ljudbok igen. Det är bra för mig. Jag varvar ner och slutar fundera så mycket. Nyttigt! Nu ska jag faktiskt göra slag i saken och ta och laga lite man med ljudboken i öronen :)  

2 kommentarer: