söndag 15 februari 2015

Ett par dagar kvar bara

Ja nu börjar det närma sig flytt. Eriks mamma har varit här i helgen och hjälpt oss packa. Det är i princip klart så på onsdag är det flyttfirmans huvudbry att bära. Vi har inte så många kartonger alls, så det känns lugnt. Det är lite sånt där plocka ner lampor och sånt, men det gör vi på tisdag kväll. 

Vi har lite sopor att köra men det fixar Erik imorgon. Så vi är lixom på banan. lite jobbigt känns det att flytta från vår fantastiskt fina lägenhet... för hur det än är så får vi inget lika fint i Norrköping. Den lägenheten var ju bara VÅR första gången vi gick in i den. Men men, vi hade ju behövt flytta så småningom ändå eftersom vi nu får två bebbar istället för en.

I nya lyan så finns det gott om plats för både bebbar och gäster. Att gäster kan sova över känns rätt viktigt tycker jag. Dels för att man alltid kan erbjuda plats om nån hälsar på och dels för att vi kanske kommer behöva fråga om hjälp framöver och att det då finns ett bra rum att sova över i och stänga om sig i, det känns bra.

Lägenheten har dessutom både badrum och duschrum. Så två toaletter och två möjligheter att duscha, sånt underlättar ju mycket. Men lika fint får vi det aldrig... Man får försöka med att göra det så fint man kan och se det för vad det är. Det blir nog bra det med bara man landar lite grann.

Bebbarna lever iallafall loppan i magen och hela magen hoppar till när dom röjer där inne. Om jag håller tätt tills mitten på april så är det tidigt, men inte FÖR tidigt. Gärna undviker jag den 10:e april... men alla andra dagar går så bra så. Ja jisses... vad har man gett sig in i?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar