måndag 7 januari 2013

Kunde INTE sova

Nej nu är det så där full rulle i mitt lilla huvud igen. Igår var jag trött och seg hela dagen, det var dessutom sista dagen med Erik på ett tag så det var lite jobbigt. Vi var på fest i lördags och det vart lite sent. Men iallafall, jag skulle sova. Men icke. Klockan fem kollade jag på klockan sista gången och kvart i sju så ringde klockan. Bara att gå upp och ta tag i dagen.

Men när jag skulle sova då igår kväll så kom jag ju att tänka på alla saker jag har. Alltså vad saker jag har. Det ska rensas och fixas inför flytten nu. Det blir förhoppningsvis en del sålt och en del kastat. Det som inte går att sälja men som inte behöver slängas, det kör jag till "Ta till vara" eller röda korset. Jag inser att det är ganska mycket som jag faktiskt kan kasta bort/sälja/ge bort. Jag har startat en grupp på FB där jag tänkte lägga ut alla grejer så kan dom som vill paxa och hämta innan den 25:e. Eller senast då iallafall. Sen är tanken att jag lägger ut på Blocket under nästa vecka och förhoppningsvis blir jag av med en del innan jag behöver köra det på tippen.

Om jag inte hinner hitta en lägenhet så blir det nog så att soffa, säng och matbord (med stolar) får kicken. Soffan, jag veeeet! Jag har haft sånt sjå med soffan. Men den är ju BARA snygg, inte bekväm. Sen sängen, den sover jag så där bra i faktiskt. Och har jag ingen lägenhet så kan den lika gärna göra nån annan lycklig eller så. Matbordet är lite svårplacerat om man inte har ett ganska stort kök. Så det får nog kicken. En av bokhyllorna får kicken med.

Sen finns det grejer i förrådet som behöver bort. Flygbur till hund, extrasäng, överkast och kuddar... lite smått och gott. Men jag ska börja fota upp det imorgon så ska jag lägga ut det i gruppen. Länkar till den här oxå om det är nån som inte har FB. HÄR är länk. Det är en öppen grupp som ska kunna ses av alla. Dela gärna med er av gruppen och bjud in vänner. Ju mer den sprids desto bättre :)

Det är skönt att rensa igen! Lite konstigt att man samlar på sig så mycket grejer... men det gör man tydligen. Jag kan rensa mer och det ska bli kul! Kasta och rensa! Yes!

Om det är nåt som faller dig eller nån du känner på läppen så hojta bara till. Jag vill ju gärna att man hämtar innan den 25:e, och vill du ha nåt skickat så står du för frakten själv.

På onsdag smäller det! Då börjar jag rensningen, ska fixa kartonger tills dess med. Heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar