torsdag 17 januari 2013

Cykelrumsloppis

Jag är så fiffig :) Nu i flyttrensningen så ploppar det ju fram saker som jag inte använt på länge men som det egentligen inte är så mycket fel på. Ja, ni vet ju, en del grejer finns ju i gruppen på FB. Det kommer lite småsaker som jag inte tycker är värt att lägga ut på blocket och som kanske inte heller är värt att lägga upp i gruppen.

Då har jag kommit på att jag ska ha cykelrumsloppis! Jag bär ner allt från lägenheten som jag inte vill ha kvar, så bär jag ut det från förrådet som jag inte ska ha kvar, ställer det i cykelrummet och markerar det. Sen har jag lagt lappar i brevlådorna i huset. På dem står det att folk får komma och ta det dom behöver under helgen. Det som är kvar slänger jag eller åker med till Röda korset på måndag. Fritt fram att knipa åt sig det man behöver eller vill ha.

När jag gör detta så kan jag ju på det sättet sortera i förrådet, ställa fram allt som ska bort och på så sätt få koll på resten i förrådet. Nu känns det nämligen lite rörigt och så där. Men det var en bra idé tycker jag. Jag har kollat med fastighetsskötaren om det är ok och det är det. Så det som försvinner, det försvinner. Och är alt kvar så är det. Då körs det iväg efter helgen. Super!

Bort ska det ju och tar ingen grejerna så kör jag iväg det, no problemo. Win-win om nån vill ha nåt speciellt.

Har iallafall hittat ett förråd. Det blir kanon, kommer få plats gott och väl. Allt kommer dessutom få plats i lastbilen gott och väl. Så jag är trygg med att jag får med mig det jag har och får plats med det dit jag kommer. Perfa!

Det kommer bli så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar