torsdag 28 augusti 2014

Värsta veckan på länge

Nej usch vilka dagar jag har haft! Jag kämpar varje minut med att inte låta ångesten ta så stor plats men det är tungt nu. Tre dagar kvar tills det datumet jag fruktat så länge. Jag måste förbi det tror jag innan det vänder.

Idag grät jag hela vägen till jobbet och fick sitta i bilen en stund för att få andas lite när jag kom fram. Hade nån frågat idag hur jag mådde så hade jag nog tappat taget helt tror jag. Fy vad tung dag!

Det är tur att jag haft mycket att göra på jobbet så jag hinner lixom inte med riktigt. Jag hinner med jobbet, men hinner inte med att tänka på mig själv. Varje morgon denna vecka har varit riktig pest, jag har fått kämpa för att inte gå och lägga mig igen och inte gå upp på hela dagen. Jag vet inte om det är bra eller dåligt att ställa dessa krav på mig själv... men jag tror ändå att det inte blir bättre av att vara hemma.

Nu är det bara en dag kvar sen är det helg. En av de tyngsta helgerna... Men jag får bara lov att ta mig igenom den. Vi har sagt att vi ska försöka sysselsätta oss lite, får se hur det går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar