söndag 14 september 2014

Val och hosta

Idag är det val och givetvis har jag varit och röstat. Nu blir det så där klyschigt att det är "var och ens plikt" att rösta, men jag tycker nog det ändå. Det är inte alltid så lätt att hitta rätt parti, ett parti som står för det man själv tycker. Men jag tror att hittar man några kärnfrågor som man tycker är viktiga och sen ställer sig bakom det parti som tycker likadant, då har man kommit ganska långt.

För mig kändes det som ett av de enklare valen faktiskt. Det kändes inte som om jag tvekade så mycket denna gång. Jag har tidigare ofta tagit det som just där och då känts rätt. Men i år har jag faktiskt funderat mer och läst på mer. Mmm... jag är nöjd med mitt val.

Vi ska ha valvaka hemma ikväll :) Äta våfflor och kolla valvaka på tv. Det blir lite mysigt!

I helgen i övrigt har det varit mycket att ligga på soffan. Jag har känt att nåt varit på gång i kroppen ett tag. Har haft en skitjobbig rethosta. Sen i torsdags så hade vi kickoff med jobbet och var ute på expedition på berget i Taberg. Någonstans där bröt nog det igenom som rethostan varit lite förvarning på. Natten till fredag var inte rolig alls... Huvva! Ont i öronen och feber. Stannade hemma fredag har mest rört mig från soffa till säng och sen tillbaka. 

Jättetråkigt att vara sjuk ju! Är inte frisk än så jag blir hemma imorgon också. Blä!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar