fredag 28 december 2012

Många tankar

Ja nu när det är klart att jag ska flytta, byta jobb (tror nämligen att det kommer lösa sig så snart jag är på plats i Jönköping) och allt så följer ju en massa praktiska saker. Uppsägning av div abonnemang, fixa boende eller förråd, ordna med flyttbil och styra upp allt. Men det känns nu som om jag har koll på läget. Känns bra!

Nu är det "bara" packning och rensning kvar :) Jag är ju relativt nyrensad när det gäller hemmet, men det ska bort mer. Jag inser, när jag kikar i skåp och lådor, att det är mycket som jag inte använder och som bara står. Det ska bort.

Jag har frågat om jag kan få passa Jennys hundar i januari och det fick jag. På köpet har jag tillgång till hennes bil och kan åk till Röda korset och till sopstationen. Perfekt! Jag var duktig förra året när jag rensade och jag ska vara lika duktig igen tänkte jag. Det finns massor som inte används och det ska bort. Jag kommer ha så lite prylar sen, ni ska få se!

Har lagt ut en annons på Blocket att jag söker boende oxå, har fått några svar som kan vara intressant. Sen kikar jag på annonser som kommer ut oxå. Jag kommer inte sitta i sjön, det vet jag. Så jag vill inte heller bara ta nåt som är halvdant. Ska jag flytta igen så ska det bli bra. Så känns det. Hittar jag boende som jag kan flytta in i direkt så kommer jag ta med alla möbler. Men skulle det bli så att det inte dyker upp nåt bra så ska jag nog sälja soffan och kanske matbordet. Det kan jag hitta nytt sen. Och då slipper vi flytta det.

Diskmaskin och tvättmaskin kanske nya hyresgästen vill ha, så dom blir nog kvar. Annars säljer jag nog dem innan jag flyttar. Det går att hitta nytt om jag känner att det passar. Jag vet ju ingenting om hur det passar på nya stället eller så. Om jag nu har ett nytt ställe vill säga.

Fixa flyttkartonger måste jag göra. Har ca 10 st men behöver kanske... 20 till? Vi får se, jag får kolla det när jag drar igång packandet. Blir kanon. Köper begagnade på Blocket tänker jag.

Känns pirrigt, roligt, nervöst, lite galet, underbart och framför allt är jag förväntansfull. Det är en väldigt bra karl jag har hittat så det ska bli underbart att få möjlighet att reda ut på riktigt om vi fungerar så bra ihop som vi tror. Jag ser fram emot det, längtar till det här är klart och jag är på plats i Jönköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar