onsdag 10 oktober 2012

Ojojoj!

Dåligt med bloggande var det gott om! Det händer så mycket hela tiden och jag hinner inte riktigt med att uppdatera er med allt :)

Men ok, jag var ju i Jönköping helgen innan jag drog på semester. Sen åkte jag på semester till Kroatien, underbara land! Vi var i Opatija, en liten stad vid kusten. Jag tog en massa bilder, visserligen med mobilkameran men det vart ok ändå. Vi hade det fantastiskt bra! Det var jag, mamma, storasyster och Brigitta (mammas kompis) som åkte.

Vi sov på Skavsta innan vi åkte, planet skulle gå tidigt så det var bara ett par timmars sömn. Men vad gör det när vi åkte till paradiset :) Vi landade i Rijeka, på flygplatsen som hette Krk tror jag. Ja det är bara tre konsonanter i ordet. Ska vara så.

Veckan var underbart fin, jag har lagt upp en massa bilder och kommentarer på Facebook, här kan du kika på bilderna: LÄNK (säg till om det inte funkar så får jag trixa lite).

Kroatien ska jag åka tillbaka till, det var underbart! Och Opatija... vilken underbar stad! Om ni nån gång åker till Kroatien och har vägarna förbi, åk ner till Opatija. Det är VÄL värt ett besök!

Väl hemma igen så var det arbetsvecka. Jag fick med mig Zingo hem hit till Borlänge, så nu är det full rulle här. Med henne kommer ju alltid bilen oxå, så det gjorde att jag lätt kunde ta mig ner till Erik igen till helgen. Så där var jag nu i helgen som var :) Lite löjligt är det... men jag var så himla pirrig när jag körde in i Jönköping. Det var så underbart att få se honom igen. Haha! Som en tonåring känner man sig! Men det är ju härligt :)

Det blev helylle-tacokväll med tillhörande tv-tittande och jag bara njöt. Det var så skönt att bara sitta där och ha nästan som en vardagsfredag tillsammans. Båda lite trötta och sega efter veckan... somna tidigt och höra hans andetag intill mig. Ja, jag trivs där. Jag trivs otroligt bra med honom. Han gör mig lugn och pirrig på samma gång, precis som det ska vara.

På lördagen klarade vi av Ikea, fika på stan och lite annat. Sen på eftermiddagen så var det träning på schemat. Kvällen spenderades med plockmat och film, mys! På söndagen byggde vi ihop ett skåp, monterade lite och fixade i hans kök. Det blev alldeles för sent hem, jag åkte inte förrän vid 17-tiden... men det var så värt att få nåra extra timmar med honom.

På väg hem funderade jag mycket på att det är så långt. Men så kom jag på att det är inte längre än man gör det. Det gick bra att köra hem, sent blev det. Men efter en sån mysig helg så var det med ett brett leende jag kröp ner i sängen på kvällen. Att ha hittat en person som på så många sätt gör livet komplett, det är verkligen härligt ska ni veta!

Denna vecka är det jobb som gäller. Har hunnit med att köpa virke till min sänggavel oxå! Så nu är den faktiskt ihopsnickrad och målad en omgång. Den ska målas två gånger till. Men till helgen bör den kunna stå på plats! Ska fota då så får ni se.

Har dessutom ÄNTLIGEN beställt de där tavlorna som jag suktat efter så länge. Kommer ni ihåg att jag pratade om bilder som jag fastnat för? Det var bilder ur Manuel Ek's portfolio. Han tar väldigt fina bilder och jag har fastnat för tre stycken. Jag ska visa upp dem i ett eget inlägg här sen. Dom ska bli canvastavlor, kommer bli hur snyggt som helst. Så nu har jag fyra bilder som ska bli canvas, har ju bilden på Blessin oxå som Jimmy tagit. Grymma!

I övrigt? Jaaa... jag vet inte. Jag ska försöka blogga mer effektivt framöver, känns som om jag lagt av mig lite på den fronten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar