söndag 24 oktober 2010

Jag ska tala om!

Jo, så här är det. Det tar faktiskt väldigt lååång tid att duscha innan man ska på dejt. Igår när jag skulle göra mig i ordning för att åka iväg såskulle jag ju duscha... DAMN vad det tog tid!

Men ska ju lixom använda ALLT man har i badrummet ju!
  • Håret ska tvättas...
  • Ögonbrynen ska plockas...
  • Ansiktet ska scrubbas...
  • Naglar ska klippas...
  • Vinterpälsen som börjat gro måste avlägsnas...
  • Varenda liten hudyta ska tvålas in och göras ren...
Och sen efter... Vad ska man ha på sig? Den eller den? Ja jisses... det tar tiiiid att komma iväg!

Men till slut så kom vi iväg, jag och hundarna. Det var en bit att köra till Jönköping där Erik bor :) Vi hade planerat att gå en lång prommis med hundarna men det var spöregn så det gick väl så dääär med den idén. Sen lagade vi mat och kollade på en film. Väldigt trevligt och mysigt var det!

Så här efteråt när jag läser inlägget från igår ser jag att det låter lite hårt... "sova-över-problemet". Alltså, det jag menar är ju att OM man inte vill söva över om man inte kan ta sig hem, då blir det ju ett problem. Och innan man är där vet man ju inte om man vill det. Jag insåg att det var lite muppigt formulerat.

Erik är en väldigt fin kille och det hade inte varit nåra problem att sova över. Nu hade han sina tre hundar (som han passar ibland) just igår och jag hade med mina två... så det var lixom inte ens läge att överväga det. Men ok... jag erkänner... jag hade tagit med mig tandborste och ombyte underkläder... hihi! Man vet ju aldrig lixom! Men det hade aldrig funkat med fem hundar i hans lilla lägenhet. Han bor i en liten tvåa och fem hundar där hade inte varit ens tillstymmelse till kul.

Så jag fick åka hem på kvällen igen. Trist men tyvärr så blev det så. Men en trevlig kväll hade vi och Erik är en mycket trevlig kille :)

1 kommentar: