torsdag 17 november 2011

Fi fan!!!!!

Nu har jag adrenalinpåslag så det heter duga! Jag låg i godan ro och skulle sova. Så hör jag mössen i väggen. Har börjat vänja mig vi dem nu. Dom håller sig ju i väggen. Men så tyckte jag att det lät väldigt nära. Så jag lyssnade extra noga... Jo det lät väldigt nära. Jag tände lampan. Tysnade. Satt tyst en stund. Knasprandet kom tillbaka. Lät som dom var precis innanför dörren till garderoben som är i fotänden.

Jag satt och lyssnade en stund... Jo det var i garderoben. Hämtade de nya musfällorna som låg i köket. Riggade dem och plockade bort alla väskor som stod i vägen för dörren. Så fort in med dem i garderoben och igen med dörren! Så la jag mig igen.

BAH! Nu hade ljudet flyttat sig! Gissa vart?? Till högen med väskor! Nu va musen alltså INNE i sovrummet och byggde bo nån av mina väskor!!!! Fi fan! Förlåt Jenny och förlåt min hyresvärd... Men... JAG VILL FLYTTA NU! Det här är inte roligt längre!

Fort fram med sopsäckar. Lyckade få ner alla väskor i dem och ut utanför dörren. Usch!

I väggen: ok. I garderoben: ganska ok. Men inne i sovrummet: inte ok!!!

Det jävliga är ju nu att jag måste ta hand om det där sen... Jag måste ju öppna säckarna och försöka ta reda på vilken väska det var den boade i. Och jag måste ju försöka skaka ur den! Dö eller levande. Jag vill inte! Tycker inte om den här utvecklingen. Verkligen inte. Inte alls kan man säga.

Nu kan jag ju inte sova, det är en sak som är säker... För den lille odågan kom ju in nånstans. Och den har säker hundraelva syskon, kusiner och kompisar. Det känns väldigt omysigt. Undrar om det hjälper att Blessin kommer hem i helgen?


Published with Blogger-droid v2.0.1

2 kommentarer:

  1. När du och Blessin flyttar kommer ju mössen ta över!! Hur ska jag klara mig då? Ensam med mössen? Näää vill inte! Du får inte lämna mig ensam med mössen!

    SvaraRadera