söndag 2 september 2012

Skön känsla

Ja idag har jag en skön känsla i kroppen. I veckan kom den här personen som jag berättat om på besök. Nu var det ett par veckor sen vi sågs sist och det var en mycket skön känsla att se honom igen. Det är ju alltid lite pirrigt att tro att man känner nåt, vara ifrån varann och sen ses igen efter ett tag. Det där pirret i magen är superskönt OCH superjobbigt!

Men att öppna dörren och se honom le... ja vad fan, det är ju så häftigt!

Vi har haft tid att bara vara med varann och hittat nåt värdefullt och väldigt fint. Jag kan nog faktiskt säga att jag är kär. Han är en otroligt fin person och jag är glad att han kommit in i mitt liv. Det roliga är att jag har skrivit om honom förut. Jag vet inte om ni minns Erik? Jag dejtade honom för två år sen. Det blev inget då eftersom vi bodde så långt ifrån varann och ingen var direkt benägen att flytta på sig.

Men vi slutade inte prata via mail och msn. Det fanns alltid en tanke kvar på honom, vi har varit vänner sen dess och pratat mycket om allt. Nu har han definitivt en ny plats hos mig och jag känner mig lite som en fånig tonåring. Jag känner mig inte som singel längre efter denna vecka. Jag är definitivt upptagen :)

Nu dröjer det tills vi kan ses igen... det är däremot inte alls en sån trevlig känsla. Men det är som det är med det eftersom vi inte bor så nära varann. Det är bara att inte göra det till ett problem. Vi ska ses igen om ett par veckor. Jag längtar redan! Han åkte idag, och redan känns det tomt.

Men så är det, inget i livet ska vara enkelt. Så varför skaffa sig någon som bor nära? Det vore ju bara att göra saker och ting enkla :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar